Hanki laite rahoituksella

Kaasukondenssikattila osamaksulla

Voit nyt hankkia kaasukondenssikattilan osamaksulla edullisesti ja ilman omaa pääomaa. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. OP-rahoituksella on edullinen korko, ja rahoituksen takaisinmaksuaika on joustava.

Voit lyhentää lainaa pienemmistä energialaskuista kertyvillä säästöillä.

Kaasukondenssikattilan rahoitusta mietittäessä kannattaa muistaa, että investointi maksaa itsensä takaisin säästöjen muodossa. Kuukausittaiset kulut eivät kohteesta riippuen välttämättä nouse lainkaan, vaikka kaasukondenssikattilaa varten olisi otettu lainaa. Kun kaasukondenssikattila on maksettu, voit nauttia edullisesta energiasta.

Muistathan myös, että voit vähentää osan asennuksesta koituvista kustannuksista verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille, ei yrityksille tai yhteisöille.

OP-Rahoitus

  • Rahoitus 2 500 – 30 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta.

*OP-rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %: luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 03/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 955,54 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 €:n minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kuukautta. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.